Šta Ivan Marinković kaže nakon što je Goca Tržan izjavila da kćerka Lena ne želi da ga vidi?

Loš odnos bivših supružnika Goce Tržan i Ivana Marinkovića nikako da dobije epilog, a nakon pjevačicine tvrdnje da zajednička kćerka Lena ne želi nikakav kontakt sa ocem, njen bivši suprug se oglasio.
Kako je objasnio, bivši učesnik rijalitija “Parovi” neprijatno je iznenađen tvrdnjama da je bivšu suprugu prijavio socijalnoj službi.

– To da ću se obratiti socijalnoj službi sam izgovorio prije dvije i po, skoro tri godine, a priča da sam to uradio prije nekoliko dana je čista glupost. Šta god neki tvrdili, poštujem Gocu, zbog čega se dve godine ne oglašavam za medije i ne dajem a ma baš nikakve izjave. Moj odnos sa kćerkom je samo naša stvar, a svi navodi da hoću da napakostim Leni ili Goci na bilo koji način su budalaština. Tu stavljam tačku i zatvaram ovu temu – rekao je Ivan .

Podsjetimo, Goca nije imala lijepe riječi o bivšem suprugu u emisiji “Moj savršen brak” koju snima sa sadašnjim Rašom Novakovićem.
– Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem, zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju s njim – kazala je pjevačica prije nekoliko dana.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI