SRAMOTNO PONAŠANJE JANJUŠA I TOMOVIĆA! Gledaoci ih žestoko osudili!

Pobjednička ekipa od SMS glasanja sinoć na “Zadrugoviziji” je bila ona ekipa u kojoj su bili Marko Janjušević, Gagi Đogani i Mina Vrbaški.
Nakon proglašenja pobjednika, Vladimir Tomović je uzeo paket koji je pripao pobjedničkoj ekipi i umjesto da se nagrada podijeli na ravne časti među troje zadrugara koji su bili dio ekipe, on je taj paket odnio u štek u ekonomskom dvorištu.
Gledaoci su u velikoj mjeri osudili i Tomovića, ali i Janjuša što se nije zahvalio i Gagijevim glasačima i što se ponašao kao da je pobjeda samo njegova, a ne da je imao podršku u Gagijevih glasača.

– Daće mi valjda nešto – komentarisao je kasnije Gagi kada su ga pitali da li su i njemu dali nešto od nagrade.
Inače, da podsjetimo, Gagijevoj ekipi su podršku pružili i u velikoj mjeri su za njega glasali i fanovi Lune Đogani i Marka Miljkovića.

– Ne podnosim nepravdu, ne podnosim Lunu, ali parazit Janjuš treba da zna i zna da nema taj kapacitet i da je pobjeda zahvaljujući Lunatorima… pa zašto nije u Z1 pobjedio ako ima glasače?! – ovo je jedna od reakcija na društvenim mrežama.
– A gdje je Gagijev dio nagrade pošto je Tomović sve odnio kod Ajaksa? – ovo je drugi komentar jedne gledateljke koja je u grupama “Zadruge” iznijela svoj stav o svemu ovome.
– Nije Janjuš pobjednik, već Gagi… Zato ga je ljiga i zvao… On misli da je on zaslužan… Bruka… – ovo je još jedna reakcijama na grupama na račun ove situacije.

(Espreso)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI