Šou na snimanju novogodišnjeg programa: Estradnjaci se ljubili

Tradicionalno snimanje novogodišnjeg programa DM sat televizije u Požarevcu održalo se prekjuče, gdje se, kao i svake godine, okupio krem  estradne scene.
Kako je tamo vladala vrela atmosfera i pilo se dosta alkohola, bilo je očekivano da prorade uzavrele strasti među estradnim parovima.

Zoricu Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, kao i Vesnu i Đoleta Đoganija, pukli su hormoni, pa su se pohvatali pred svima.

Naime, Zorica Brunclik i njen suprug Kemiš bili su veseli u društvu kolega, a njihova prisnost godinama je predmet divljenja na svakom okupljanju. Oni nisu krili da se i dalje privlače kao prije 30 godina, kada su se upoznali, te su odlučili da nježnosti razmijene kada odu sa snimanja.

Njih dvoje su se ljubakali u kolima u trenutku kada su odlazili iz Požarevca, ali to nije promaklo paparacu Srpskog telegrafa. Još jedan estradni par Vesna i Đole Đogani pokazao nam je da među njima plamti vatra i strast, pa im nije bio problem da se ljube pred kolegama i pokažu da prisnost ne bira ni mjesto ni vrijeme.AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI