Snežani Đurišić prijete: Traže joj da urgira za takmičarku

Snežani Đurišić prijete zbog „Zvezde Granda“, a kako SCANDAL! saznaje roditelji pojedinih kandidata riješili su da zaprijete Snežani da urgira za njihovu djecu naredne sezone!

Tačnije, između ostalih, riječ je i o roditeljima kandidatkinje koja će se takmičiti i iduće sezone u jednom od prvih krugova! Naime, njeni roditelji poznaju ljude kojima je Snežana svojevremeno pjevala neka veselja pa su se nameračili da preko njih pritisnu Snežu!

UMJEŠAJ SE DA SE MI NE BISMO MIJEŠALI!

– Roditelji te djevojke zvali su ljude za koje pouzdano znaju Snežanu i rekli im da joj jave da malo pogura njihovu kćerku i da učini nešto da se mala što bolje plasira. Čak su se osilili, pa kažu nešto u fazonu: Poručite joj da reaguje jer je bolje nego da mi reagujemo – prepričava nam izvor i dodaje:
– Sreća pa ti ljudi poznaju Snežanu i znaju da ona svakoga ocjenjuje pošteno i bez protekcije, pa su rekli tim roditeljima da se džabe ne brukaju i da se manu tog posla jer Snežana sigurno neće pristati da urgira, niti da bude nekome veza. Pa ona nikome iz žirija ne šuti i sve kaže pošteno, pa kud puklo da puklo, tako da sigurno ni u ludilu ni na ovo ne bi pristala – završava izvor.

(Republika.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI