Slobi namješteno hapšenje:Kolege mu rade o glavi

0
20

Pjevač Slobodan Radanović priveden je na Dan zaljubljenih nakon što je komunalna milicija uz asistenciju policije prekinula korona žurku u kafani na Starom sajmištu u Beogradu.

-Sloba je poput mnogih pjevača nastupao u dozvoljeno vrijeme, nisu upali u lokal noću, nego oko pola šest popodne. Priveli su ga na informativni razgovor. On je siguran da ga je neko namjerno prijavio i da mu rade o glavi. Nije siguran ko je, ali saznaće. Mnoge njegove kolege su istog dana nastupale  u Beogradu pa ničiji nastup nije prekinut upadom policije. Sloba je čim se popeo na binu zamolio goste da ne slikaju i da ne kače lokaciju baš da se ne bi desio scenario kakav se desio, očigledno je svjestan da neko želi da mu naudi iako je pjevao u lokalu preko dana, što je sasvim legalno- kaže za Svet izvor blizak Radanoviću, a njegov menadžer Goran Lečić tvrdi da Sloba nije kriv.
-Nema potrebe dizati pompu, Sloba je pušten i sve je uredu. Ne postoji njegova krivica u ovoj priči. Kao menadžer ja zakazujem nastupe u skladu sa zakonom i mjerama koje važe u ugostiteljskim objektima. Nastup je održan tokom dana kada je rad u objektima dozvoljen, a moj pjevač nije uhapšen već priveden na saslušanje-rekao je Lečić za medije.

(Svet-scandal)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI