Sloba u vezi sa udatom ženom?! (FOTO)

Otkad se razveo, pjevač Slobodan Radanović živi pravim momačkim životom. Bio je s velikim brojem poznatih cica, a na njegovom spisku našle su se pjevačice, starlete, manekenke, sve dok se nije pojavila izvjesna Jelena, za koju se kasnije ispostavilo da je udata i da ima dijete. No, Radanoviću to nije smetalo, pošto se zatreskao kao mladi tetrijeb!
– Slobodan je posljednjih šest mjeseci u ozbiljnoj vezi s izvjesnom Jelenom. Jednog dana, kada je njegovo društvo trebalo da se okupi u beogradskom restoranu, on je došao s njom i sve im je objasnio. Otkrio je da su se namjerno krili kako bi vidjeli da li će njihova veza opstati, ali imali su i još jedan razlog.

Naime, Radanovićeva djevojka je udata i ima dijete – ispričao je za VIP izvor koji je otkrio da su ga prijatelji savjetovali da što prije raskine sa Jelenom jer mu takva veza nije potrebna.

– Kada se Radanović povjerio drugarima da je njegova djevojka udata i da se još nije razvela, svi su bili u šoku. Odmah su ga savjetovali da raskine s njom jer mu nije potrebna udata žena koja ima dijete. Sloba za raskid nije htio ni da čuje jer se baš zaljubio, a Jelena mu je obećala da će što prije da se razvede. Međutim, problem je što njen suprug nije tu i ko zna kada će da se vrati jer već neko vrijeme živi u Španiji – navodi izvor i otkriva da pjevaču uopšte ne smeta što ona nije razvedena.
– Iako su ga svi preklinjali da okonča vezu s udatom ženom, Sloba nije želio nikoga da sluša. On svaki slobodan trenutak provodi s Jelenom, ali i s njenim djetetom. Na početku veze ona je sama dolazila kod njega u stan, ali kako je njihova ljubav bila sve jača, Jelena je svog sina upoznala sa Slobom. Prvo mu je predstavila Slobu kao druga, a poslije mu je saopštila da joj je Radanović ipak nešto više od prijatelja, što je maleni lako prihvatio. Poslije priznanja sinu da ima dečka, Sloba i Jelena su prestali da se kriju. Išli su po beogradskim restoranima, šetali se gradom, a prije nekoliko dana išli su i u pozorište zajedno – kaže izvor za naš list i tvrdi da njen sin obožava Slobu kao i pjevač njega i da mu sa svakog putovanja donese poklon.

– Slobi je Jelenin sin veoma brzo prirastao za srce i svaki put kada je išao na neki nastup, on bi ga iznenadio poklonom. Pošto su oni nerazdvojni i svuda idu zajedno, Jelena se povjerila Slobinom drugu i rekla da ga njen sinčić obožava i da se pjevač ponaša prema njemu kao da mu je tata – rekao je izvor za VIP.

Pjesmu posvetio novoj djevojci!
Sloba je posljednjih godinu dana puno snimao, a pjesmu koja bi trebalo uskoro da izađe, tačnije duet sa Darom Bubamarom, posvetio je upravo djevojci Jeleni. – Sloba se toliko zaljubio da je pjesmu koju je radio sa Darom posvetio svojoj dragoj. Numera se zove „Nemoj mnogo da me voliš“, a tekst je radila Marina Tucaković. Kada je pjevač pustio pjesmu Jeleni, ona se oduševila tekstom i tada joj je Sloba rekao da je pisana za nju – kaže izvor.

(Alo)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI