SLOBA RADANOVIĆ: Ženim se, Jelena je upoznala moju porodicu, a ja njenu djecu!

Sloba Radanović konačno je priznao vezu sa Jelenom Đuričanin, a kako sada stoje stvari planira da ponovo stane na “ludi kamen”.
Sloba se prošlog ljeta razveo od Kije Kockar, ali navodi da nije izgubio vjeru u brak, te da je svoju sreću sada pronašao pored Jelene.

– Jelena i ja smo bili bliski prijatelji, a onda je naš odnos postao intiman. Mi smo dokaz da prijateljstvo može da preraste u ljubav! Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo! Moguće već u toku slijedeće godine. Bitno je da poslije razvoda sa Kijom i dalje vjerujem u instituciju braka – rekao je pjevač za “Informer”.

Jelena Đuričanin i dalje je u zakonitom braku sa nekadašnjim suprugom Igorom Markovićem, sa kojim ima dvoje djece, iako su već duže vrijeme rastavljeni.

– Je l’ treba da priložim dokumentaciju da sam se razvela?! Neprijatno mi je da pričam o nama, ali mogu da vam kažem da Sloba ima mnogo kvaliteta i da je poseban na milion i jedan način – navela je ona za pomenuti list.

Sloba otkriva i da je Jelena bila uz njega kada je prije dva mjeseca imao problem sa bivšom suprugom Kijom, koja ga je napala nožem u njegovom stanu.
– Jelena mi se našla kada sam imao frku sa Kijom. Ona je uz mene u svim lijepim i teškim životnim situacijama. Ona bezuslovno voli i zato mi je prirasla srcu – kaže Sloba i dodaje da će djevojka biti uz njega na novogodišnjem nastupu u Beogradu.

– Jelena je upoznala moju porodicu, a i ja sam upoznao njenu djecu! Jelena će biti na mom zajedničkom nastupu sa Cecom Ražnatović. Ako nađem desetak slobodnih dana poslije praznika, otići ćemo na odmor – navodi on.

(Nadlanu)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI