SLOBA RADANOVIĆ NAKON KORONA ŽURKE PUŠTEN IZ PRITVORA

Slobodan Radanović priveden je 14.februara zbog nastupa u jednom beogradskom lokalu u kojem je organizovana žurka povodom Dana zaljubljenih, što je za MONDO potvrdio njegov menadžer.

Nakon saslušanja, pjevač je, prema pisanjima medija, nešto prije ponoći, napustio policijsku stanicu na Novom Beogradu, a po njega je došla vjerenica Jelena Đuričanin.

Podsjetimo, Sloba je priveden dok je nastupao u jednoj beogradskoj kafani na Starom Sajmištu, a u trenutku kada je policija upala u objekat, u njemu se nalazilo oko 400 ljudi.
Žurku je prekinula komunalna milicija u saradnji sa policijom, a domaći mediji prenijeli su da je u trenutku prekida žurke više stotina ljudi moralo da krene ka izlaznim vratima i niko nije platio piće i garderobu.

Načelnik komunalne policije je navodno uzeo pjevaču mikrofon i obratio se prisutnima:

“Sram da vas bude! Svi napustite lokal odmah, a zaposleni neka pođu ka šanku. Ovo sto radite je ozbiljno kršenje epidemioloških mjera i odgovaraćete zbog toga”, rekao je on.
U ovoj akciji učestvovalo je 100-ak pripadnika komunalne i obicne policije, 50-oro je ušlo u lokal, a isto toliko je bilo napolju.

Pogledajte kako je sve to izgledalo!
http://

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI