SLOBA RADANOVIĆ IGRA GLAVNU ULOGU U FILMU BALAŠEVIĆEVOG SINA!

Nedavno je osvanula vijest da će se popularni pjevač i bivši rijaliti igrač Slobodan Radanović ostvariti i kao glumac u ostvarenju sina nedavno preminulog kantautora i muzičara Đorđa Balaševića, Alekse Balašević.

Dok promoviše nove pjesme i mašta da otvori teretanu, Sloba se uveliko sprema za ulogu u filmu “Megdan” gdje će se pojaviti, kako se spekuliše u medijima, kao MMA borac.

– Evo prije neki dan smo se čuli, on želi da mi donese scenario da uhodam. Znaću uskoro svoju ulogu, nije na meni da otkrivam sad, ali jedva čekam da se ostvarim u tome – kaže Radanović, a uveliko se spekuliše da je u pitanju jedna od glavnih uloga u fimu.
Pored toga što radi na novim pjesmama i nastupa širom Srbije, Sloba i piše svoje pjesme koje planira da pokloni nekim mladim pjevačima čija karijera je tek u usponu.

– Pišem, da, imam neke dvije, tri pjesme koje još nisu konkretizovane, ali uskoro će biti. Ne vjerujem da ću ih zadržati za sebe. Mislim da ću ih pokloniti nekim mladim pjevačima, volio bih da čujem da neko pjeva moju pjesmu. Bilo je nekoliko pjevačica koje su se javile da bi voljele da otpjevaju moju pjesmu i ja ako osjetim da je to za njih, pokloniću im od sveg srca – kaže Sloba.

Popularni pjevač nije krio tugu zbog smrti Marine Tucaković, a kako kaže, njihov odnos je uvijek bio i više nego korektan.
– Sa Marinom je sve uvijek moglo mirno i lijepo da se izdogovaraš. Ona je uvijek bila tu da sasluša, i osjećao sam da ima simpatije prema meni. Mnogo mi je krivo što je otišla – kaže Radanović.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI