Sloba otvoreno o Kijinim posjetama, zašto bi mu najbolje bilo da živi na selu i o čemu priča sa Cecom

Jednog od najpopularnijih mladih pjevača Slobodana Radanovića (29) zatekli smo na snimanju spota za novu pjesmu koja će, sudeći po njegovim riječima, napraviti emotivni bum na muzičkoj sceni.

– Pjesma je tužna, nije rađena kao autobiografska… Mnogo mi se dopala, prvenstveno što je tekst preemotivan. Ne postoji osoba na ovoj planeti koja se neće pronaći bar u nekom dijelu ove pjesme, svi smo imali neku takvu priču – kaže Radanović za Telegraf JETSET.
Slobine komšije nedavno su progovorile i otkrile su da su viđale pjevačevu bišu ženu Kristinu Kiju Kockar kod njega u stanu i to sa sve koferom.

To je istina, da je jednom bila Kristina. Kako se ljudi sjećaju toga?! Ja se ne sjećam. (smijeh) To je bilo prije skoro godinu dana, oni su rekli da smo mi kao bili zajedno, da je ona non-stop viđana u mojoj zgradi, a ona je možda pored tog puta bila još dvaput kod mene u stanu. I to nije bila sama nikada, nego sa našim zajedničkim prijateljima. Mislim da je tada izgubila, ili zaboravila negdje, ključ, nije imala gdje da prenoći. Tada smo bili u super odnosima i rekao sam joj da može da dođe da prespava, imala je svoj kofer i ponijela ga je – kaže Radanović koga su komšije viđale i sa zgodnom crnkom koja ima tetovažu na ruci.

– Ne znam na koju misle. (smijeh) Šalim se! Možda su od dvije spoijili jednu… U moj stan ne dolaze pretjerano često ljudi. Dolaze drugari, dolazile su i djevojke, normalno, ne znam na koju su mislili – rekao je pjevač.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da je Radanović mjerkao stan u blizini zgrade u kojoj živi Anabela Atijas (44). On kaže da je gledao stan u tom kraju, a ne u istoj zgradi, a nas je zanimalo da li bi mu smetalo da mu, na primjer, prve komšije budu bivša djevojka Luna Đogani (23) i njen dečko Marko Miljković (34).

– Nemam problem ni sa kim. Oni žive svoj život, ja svoj. Meni je sve to normalno, vjerovatno bih imao možda neku odbojnost prema tom stanu, ali ne odbojnost prema njima što su oni tu, nego što će mene da opterećuje to i da mi se cijeli život provlači: “Ti si namjerno došao tu, ti ovo, ono”, a ne zato što mi se stan svidio. Možda je najbolje da živim negdje na selu, da kupim ovce da čuvam, krave i da imam svoju livadu i pašnjak. Mislim da će tako biti svi zadovoljni – objašnjava Radanović.
Pjevač će za Novu Godinu nastupati sa Cecom Ražnatović (46) u jednom prijestoničkom hotelu, a sada je otkrio kako izgleda njihova komunikacija.

– Ne sad nešto pretjerano da se čujem sa njom… Kad imam neku pjesmu pitam je za savjet: “Šta misliš, kakva je ova pjesma za mene?”. Ona mi odmah kaže iskreno: “Ovo je za tebe, ovo nije za tebe, ovo je super”. Uglavnom nam se komunikacija svodi na to kad ja tražim neko njeno mišljenje ili savjet, ili kad čestitamo nešto jedno drugom – zaključio je Radanović.

(Telegraf)

 

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI