Sloba i Luna lažu da nisu u vezi! Internet bruji o ovim fotkama!

Radanović i Anabelina kćerka očigledno obmanjuju javnost pričom da se više ne vole, a viđali su se u tajnosti u njenom stanu, gdje smo ih i slikali.

Luna Đogani i Sloba Radanović očigledno su obnovili svoju ljubavnu vezu, koju su započeli u prvoj sezoni popularnog rijalitija, o čemu je Kurir Rijaliti već pisao, a sada objavljujemo i ekskluzivni paparaco na kom se vidi kako je pjevač proveo noć u stanu Anabeline i Gagijeve najstarije kćerke pred njen ulazak u „Zadrugu 2“.

I sama Luna rekla je prije nekoliko dana da se nakratko vidjela sa Slobom, ali ne i da je on prespavao u njenom stanu, poslije čega su uslikani.

Pjevač je blogerku posjetio dva dana pred njen odlazak u Šimanovce, u Pinkov čudesni grad, i tada su proveli noć zajedno. To nijedno od njih nije otkrilo, ali prema riječima našeg izvora koji nam je dostavio dokazni materijal, Radanović je kod Đoganijeve došao kasno uveče i njen dom napustio sutradan u poslijepodnevnim satima.

– Svi smo se iznenadili kad smo vidjeli kasno uveče Slobu u našem kraju, na Košutnjaku. Jasno nam je bilo da nije imao gdje da ode nego kod Lune. Tako je i bilo. On je oko 23 sata stigao kod nje, prespavao je i sutradan je nešto poslije dva po podne napustio njen stan. Nosio je kačket na glavi da ga ne bi prepoznali, ali svi u komšiluku su ga vidjeli. Jednostavno, nije mogao da prođe neopaženo. Ubrzo je za njim iz zgrade izašla i Luna sa svojim psom i prošetala se po kraju. Bila je u opuštenoj kućnoj varijanti i raščupana, što znači da se tek probudila. Noć su proveli zajedno, šta se dešavalo iza četiri zida znaju samo oni, ali očigledno je bilo i seksa – kaže komšinica koja je i uslikala bivšeg muža pobjednice rijalitija „Zadruga“ Kristine Kije Kockar, koja se od pjevača razvela zbog toga što ju je prevario s Đoganijevom.

Luna je, podsjetimo, drvetu mudrosti ispričala da joj je Slobodan pred ulazak u rijaliti poklonio krstić i majice da bi u rijalitiju spavala u njima. Ako je suditi po svemu ovome, oni su očigledno i dalje zajedno, samo obmanjuju javnost i svoje bliske prijatelje.

(Kurir)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI