Sloba i Kija idu zajedno na američku turneju!

Pinkova zvijezda Slobodan Sloba Radanović po završetku prve sezone rijalitija “Zadruge” krenuo je da nastupa punom parom, a u svakom klubu gdje pjeva traži se karta više.

On se sada priprema za američku turneju, na koju će ići sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar, a kako kaže, skoro sve je spremno.
– Spremam se, više fizički nego psihički, ostalo je samo da se srede te neke peripetije oko viza. Očekujem veliki odziv, dobio sam mnogo poruka od ljudi odande, pa sam siguran da će biti dobar provod i nama i njima – istakao je Sloba pred kamerama emisije “Premijera”.

Kako se bez prestanka već mjesecima polemiše o Kiji i njemu, pjevač je otkrio u kakvom su sada odnosu, tačnije da li komuniciraju:

– Trenutno nismo nešto u kontaktu, nismo u ljubavi (smijeh). Nismo se svađali, samo smo odjednom prestali da komuniciramo – rekao je Radanović.

Ipak, kada je u pitanju posao, Sloba je uvijek tu da se nađe Kiji i posavjetuje je, a s obzirom da će ona kroz par dana predstaviti novu pjesmu, za emisiju “Premijera” Radanović je otkrio i šta misli o njoj:

– Ja mislim da joj je to najbolja pjesma do sada, da će joj to biti najveći hit. Pita me ona često za savjet, jer zna da ću ja iskreno da joj kažem – zaključio je pjevač.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI