SLAVICA ĆUKTERAŠ SE PROŠLE GODINE VRATILA NA SCENU, A O OVOM PROBLEMU NIKOME NE PRIČA!

Nekada jedna od najpopularnijih zvezda “Granda” Slavica Ćukteraš prije godinu dana nakon višegodišnje medijske i diskografske pauze vratila se na  muzičku scenu.

Slavica je prošle godine izdala tri pjesme i ponovo počela da nastupa. Iako je djelovalo da joj je sve potaman Slavica je tek sada priznala sa kakvim problemom se bori već neko vrijeme.
– Ja sam zahvalna ljudima koji mi šalju lijepe poruke i vidim zaista da me ljudi vole, da vole moje pjesme i da ih nisu zaboravili. Moram da kažem da sam ja u jednom periodu jako izgubila samopouzdanje i da na kraju nisam ni željela da se vraćam na scenu sa takvim osjećajem. To se negdje osjetilo i po mojim nastupima, da ja nisam ja i sada intenzivno radim na svom samopouzdanju da bih vratila istu sreću i osjećaj sa početka karijere – priznala je Slavica Ćukteraš u emisiji “Halo halo” na “Grand” televiziji.

Kolegice koje su takođe bile gošće emisije, kao i voditeljke emisije, pružile su podršku Slavici i poželjele joj da što prije bude ona stara Slavica na kakvu je publika navikla.

(Scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI