Slavica Ćukteraš progovorila o svom braku: Razveli smo se za minut i po!

Pjevačica Slavica Ćukteraš potvrdila je navode da je nedavo stavila tačku na brak koji je imala sa fudbalerom Vladimirom Avramovim, sa kojim ima kćerku Viktoriju.
Nedjeljama se spekulisalo o detaljima njihovog razvoda, a sada je pjevačica uživo u emisiji “Premijera” odlučila da otkrije zbog čega je došlo do prekida bračne zajednice.

“Udata, razvedena, ja tu ništa ne bih dirala! Ništa nije tu senzacionalno. Znaš kako, kada osoba dobije dijete, prioriteti se u životu mijenjaju. U cijeloj toj priči je najbitnije da dijete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dijete živi u gunguli, jedno je kada živi u miru. Vlada je jedan divan čovjek, predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dana danas. Trenerska njegova karijera je krenula jako uzlaznom putanjom, tražen je u Evropi, on je jedan veliki gospodin“, izjavila je Slavica i otkrila zbog čega se odlučili na ovaj korak.
“Ja sam željela da se vratim poslu i nekako smo se dogovorili da svako krene svojim putem. Sporazumni razvod je bio koji se sastavio u minut i po. Ja sam fantastično i on je fantastično. Mi smo posljednjih godinu dana bili na relacijama. On tamo radi, ja želim da se vratim karijeri. Meni je drago što imam dijete s tim čovjekom, jer on Viktoriju gleda kao sto očeva. Uživo sam ovo rekla, spontano mi je došlo, nisam imala namjeru ovo da ispričam”, ispričala je pjevačica.

(Mondo)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI