Slavica Ćukteraš otkrila kako se izborila sa anksioznošću i da li se sada plaši

0
21

Pjevačica Slavica Ćukteraš vratila se na muzičku scenu poslije šest godina, tako što je uradila projekat “Back to 2000’s Show” u kojem pjeva svoje najveće hitove.

Projekat je sniman sedamnaest sati, presvlačila se jedanaest puta, a neke dijelove garderobe nosila je čak na Tašmajdanu 2005. godine.

Nedavno je javnosti otvorila dušu i otvoreno pričala o anksioznosti na svom Jutjub kanalu.

“Prvi put sam to pomenula prije deset godina u jednoj emisiji, ali to je prošlo nezapaženo, tad je to bila i tabu tema, kako bih je nazvala. Međutim, kada je došao na red moj razvod počelo je da se piše o tome. Počela sam da dobijam puno poruka na Instagramu… Pitali su me kome da se obrate, žive u strahu…”, ispričala je pjevačica u emisiji “150 minuta” na TV Prva.
“Anksioznost je odvratno jedno stanje. Ali ne plašim se. Umijem da prepoznam to stanje, ako ono želi da me uhvati, prosto znam kako da mu se suprostavim… Ja sam svoj život nastavila, ne može anksioznost da mi kroji život i posao nikako “, rekla je Slavica u razgovoru sa Dejanom Pantelićem.

“Ako sam uspjela sa poslom da se izborim i sa svim tim… Nećemo se lagati, ja sam bježala sa nastupa, plašila sam se šta može da se desi, plašila se smrti…onda mogu i sa ovim da se izborim i ne plašim se više ničega”, zaključila je pjevačica.
Kao što je poznato, Slavica je u julu mjeseci imala koronu, pa sada ne strahuje od toga, jer, kako kaže, ima antitijela. Sa virusom se borila više od tri nedjelje, a u karantinu je bila sa kolegicom Milicom Todorović, inače njenom dobrom prijateljicom, kao i Milicinom majkom Jasminom Todorović.

(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI