Slađa Zubčević spremna za hit “Savršeni krug”: Pjevačici podršku pružio poznati bh.režiser koji kaže da je ona bosanska Adele!

Kompletan region i dijaspora su, malo je reći, oduševljeni sjajnim vokalom Slađe Zubčević i zato se od ove pjevačice očekuje mnogo. Sigurni smo i da će se desiti, jer iz muzičkih izvora bliskih pjevačici doznajemo da se sprema hit koji će publiku osvojiti na prvo slušanje.

U kratkoj izjavi za naš portal Slađa je potvrdila ove navode, jer kako kaže, “teška” je u odabiru pjesme, ali misli da je ova “skrojena” po njenoj mjeri. Otkrila nam je i naziv, ali i fenomenalnu ekipu saradnika koji su svako u svojoj branši veliki profesionalci.

-Pjesma se zove “Savršeni krug”, ljubavna balada. Tekst je pisala Lejla Adilović, muziku su radili Mensura Bajraktarević i Almir Buza, aranzman Mirza Balić. Za video produkciju i snimanje su zaduženi Aleksandro Zubčević, Elman Omić, Samir Kadić .Mislim da će se svako ko je ikada bio ludo zaljubljen pronaći u pjesmi. Jedva čekam promociju, i mnogo vjerujem u uspjeh ove numere, kratko je izjavila za naš portal.
Ono što je također interesantno kada je riječ o novoj pjesmi “Savršeni krug” je informacija da Slađa ima veliku podršku poznatog režisera Harisa Pašovića koji joj je dao nadimak bosanska Adele. On je ujedno i konsultant za scenario i kompletnu priču u spotu. Pjevačica nam je potvrdila i ove navode dodavši da će singl izdati za Grand produkciju.

(Estradnjaci)

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI