Slađa objavila “Savršeni krug”: Žika Jakšić mi je bio “vjetar u leđa” na putu ka uspjehu (VIDEO)

Bivša učesnica takmičenja ”Zvezde Granda”, Slađa Zubčević pobrala je sve simpatije publike i žirija već prilikom svog prvog pojavljivanja.

Iako se plašila da će je zbog fizičkog izgleda i stila oblačenja mnogi iskriikovati, Slađa je svojim pjevačkim talentom, neposrednošću i šarmom pridobila i one najtvrđe, a u kasnijim krugovima opravdala svo povjerenje i glasove koje je dobila.

Uprkos svemu što je u takmičenju pokazala, nažalost finale je izostalo, ali to nije spriječilo ovu simpatičnu pjevačicu iz Sarajeva da krene put svojih snova i objavi svoju prvu pjesmu u okviru Grand produkcije.

”Savršeni krug” naziv je Slađine pjesme čiji su autori Lejla Adilović, Mensura Bajraktarević, Almir Buza i Mirza Balić, a koja svom riječju gađa pravo u srce.
– Meni se pjesma mnogo svidjela od prvog momenta kad sam je čula. Veoma je emotivna i ima temu u kojoj se apsolutno svako može pronaći- rekla je Slađa za naš portal pa dodala da su je i mnoge kolege već preslušale.

– Sviđa im se pjesma i stižu mi samo pozitivni komentari. Moram da kažem da su mi tokom takmičenja Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Đorđe David uvijek bili sveti za komentare. Tako da ako oni kažu da je nešto dobro, onda sam mirna– objasnila je pjevačica.

Posebnu zahvalnost duguje kako kaže svim svojim saradnicima, Grand produkciji ali i jednom posebnom čovjeku koji joj je na putu ka uspjehu bio vjetar u leđa- Gospodin Žika Jakšić je bio uz mene sve ovo vrijeme. Bio mi je maksimalna podrška i nesebično mi se našao za sve što je trebalo- otkrila je Slađa.

(Grand.online)

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI