Slađa i Đani uživaju na Kopaoniku

Pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković otputovali su na Kopaonik, nekoliko dana nakon što je folker na društvenoj mreži Instragram objavio da je primio vakcinu protiv korona virusa.

Naime, osim toga, pjevačeva supruga našla se prije nekoliko dana u žiži interesovanja kada je kao bomba odjeknula vijest da je doživjela moždani udar.

Sa Slađinim zdravljem je očigledno sve u redu, a popularni par svoje pratioce na društvenim mrežama obradovao je fotografijama sa zimovanja.
Trajkovićka se povodom svog zdravstvenog stanja oglasila:

– Zaboljela me glava, pa vrat, a ja mislila da je od promahe, pa sam otišla kod ljekara uradila sam magnet kičme i vrata. Rekli su mi da imam spondilozu i diskus. Ništa nisam prepustila slučaju, pa sam zakazala fizioterpeuta. Međutim, nakon analiza, zove me ljekar da uradimo dodatne analize. Uradili su mi magnet glave i rekli da sam imala blagi šlog.
– Poslije sam otišla na neurohirurgiju. Sreća moja da je šlog udario na neko mjesto da nije ostavio posljedice. Možda i jesam osjetila, a da nisam osjetila posljedice. Uzeli su i analize, čekam terapiju, šta je tu, eto misliš korona korona, kad ono nešto treće. Kažu ljekari da se ponavljaju ti udari, pa me malo to plaši, ali nadam se da će sve biti u redu – dodala je Slađa.

(Telegraf)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI