SKANDAL NA SNIMANJU: Pjevačice se potukle nasred emisije!

0
192

Pjevačice Mina Kostić i Indi Aradinović potukle su se davne 2008. godine na Grandovom festivalu, a ovaj njihov sukob se prepričava i dan-danas.

Tuča između Mine Kostić i Indire Aradinović Indi koja se dogodila na Grandovom festivalu 2008. godine, i dan-danas se prepričava, a smatra se jedanim od najvećih estradnih skandala.

Razlog za fizički obračun navodno je bilo to što se Indi tada navodno zabavljala sa Mininim bivšim suprugom, a ako je od toga prošlo 12 godine, one i dalje nisu u dobrim odnosima.

Mina je jednom prilikom progovorila o tom nemilom događaju i priznala da se kaje što je tako odreagovala u datom trenutku otkrila šta se tačno desilo.
– To je bilo namješteno, ona je nasjela na priču novinara. Neću da joj spominjem ime, neću da joj dajem na važnosti, svi znaju o kome se radi. Ja se zbog toga kajem i mnogo mi je žao što sam tada tako odreagovala, ali pošto sam tad bila u jednoj specifičnoj situaciji, prošla sam kao bos po trnju jer sam vjerovala svim tim ljudima. Vjerujete nekom i taj neko vam sve uzme na pravdi Boga. Priča da smo se posvađale zbog tog muškarca nema veze za životom, niti to mene interesuje. Ja kad stavim tačku na ljubav ili na prijateljstvo, kod mene više nema povratka – rekla je Mina.

– Savjetovali su je da ona napravi neku priču, da me izazove, i ja sam tada tako odreagovala, bilo mi je jako teško i nisam znala kako drugačije. Bila je mnogo bezobrazna, nije htjela da se povuče, vrijeđala me je i, naravno, moja reakcija je bila takva kakva je bila jer je ona na mene nasrnula. Ja se toga stidim. Nisam se nikad posvađala ni sa kim, sve kolege me vole, cijene i poštuju. Ni u osnovnoj ni u srednjoj školi se nisam svađala ni sa kim, a kamoli potukla, ali ona je dobila jedan nokaut čisto da joj objasnim – izjavila je Kostićka i dodala:
– Nemam ja razloga da se bilo kome dokazujem. Nisam ja mafijašica da sad nekog bijem. Ja sam pjevala opasnim momcima i nikada nisam imala problem, baš naprotiv – oni su me svi voljeli i cijenili. I onda dođe tako neka budala koja ne razmišlja glavom i napravi ti problem. Ali ja kažem – iz ove prespektive, to nikada ne bih uradila zato što sam naučila da ljudima praštam i da Boga ima i da on sve stavlja na svoje mjesto.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI