SIN POPULARNE PJEVAČICE IZAŠAO IZ ZATVORA!

Marko Gvozdenović, sin folk zvijezde Snežane Đurišić, izašao je iz zatvora prošlog petka.
Pjevačicin sin uhapšen je u avgustu zbog sumnje da je navodno opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je navodno prijetio svojoj majci. Podsjetimo, Snežana je ljetos policiji prijavila da je navodno doživjela nasilje i da je dobila prijeteće SMS poruke od sina. Njemu je tada određen pritvor do 30 dana, a nakon toga sudija je donijela odluku da tri mjeseca mora da provede iza rešetaka.

Prema riječima sagovornika, Marko je odlučio da život promijeni iz korjena i da više ne pravi probleme porodici.

– Shvatio je da je sebi najveći neprijatelj i da je radio stvari zbog kojih se stidi. On je proživio težak period, ali sada je okrenuo novi list. Snežana mu je pružila još jednu šansu i sada su u odličnim odnosima. Marko se po izlasku iz zatvora posvetio djeci i samo želi da radi i da bude sin za primjer. Pjevačica je dala sve od sebe da mu pomogne i nikada nije digla ruke od njega jer je vjerovala da će da se promijeni – završava izvor.
Inače, Snežanin nasljednik već je odslužio četiri i po godine zatvora zbog toga što je navodno pijan izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula njegova tadašnja djevojka. Pošto je izašao iz zatvora, ponovo je skrivio udes, u kom, na sreću, niko nije stradao, ali je navodno pobjegao s mjesta nesreće, pa ga je policija i tada jurila. Takođe, protiv njega je navodno bio pokrenut i krivični postupak zbog nasilja prema supruzi.

(Srbijadanas)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI