Sibo sa novom pjesmom “Oči bez sjaja” i eminentnom autorskom ekipom oduševio publiku (VIDEO)

Nova pjesma “Oči bez sjaja” odmah po izlasku odlično je primljena kod publike koja je pozitivno iznenađena numerom koju im je poklonio i otpjevao Sibo. Ljubavna pjesma u brže ritmu je pravo osvježenje na estradnoj sceni i sigurni smo da nećete već pri prvom slušanju ostati ravnodušni. 

Eminentna autorska ekipa nam dokazuje o kakvoj je pjesmi riječ.

-Tekst je radila Ljiljana Jevremović, muziku fenomenalni dokazani autor velikog broja hitova Perica Zdravković, producent Damir Ljubunčić, a posebno hvala mojoj produkciji EMP ( Europe music production) koja je uradila audio i video produkciju. Ja sam kratko rečeno prezadovoljan, ljudi koji su čuli pjesmu imaju riječi hvale. Želim da moju karijeru vodim profesionalnim putem i mislim da sam to dokazao, tako će biti i ubuduće, rekao je Sibo za naš portal.
-Pjesma će se zasigurno pjevati na nastupima, svi pjevači čekaju da se sve vrati u normalu, jer osjećaj da publika sa vama uglas pjeva vašu pjesmu je neprocjenjiv, dodaje Sibo.

“Oči bez sjaja
tuga bez kraja
noći bez sna
bez tebe ja”….

Ovako glasi refren pjesme, a mi u nastavku objavljujemo link sa platforme youtube gdje je možete iznova čuti, pogledati spot i preporučiti drugima.
(Estradnjaci)

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI