Sevićka žestoko oplela po bivšem mužu Darku Laziću

0
6

Pjevačica Ana Sević na proslavu povodom 25. godina postojanja Televizije „Pink“ došla je sama, a iako su svi navikli da je u posljednje vrijeme na ovakvim dešavanjima viđaju s dečkom Danielom Nedeljkovićem, on je ovoga puta izostao.
– Sama sam jer je Daniel u Minhenu na utakmici, a ja sam to morala da propustim, nažalost. Ne ljutim se što nije ovdje sa mnom jer i ja obožavam da gledam fudbalske utakmice i još sam vatreniji navijač od njega. To je stanje delirijuma kada sam ja na tribinama, a često mi se omakne i neka žestoka psovka. Na stadionu pustim glas i sve negativno izbacim iz sebe – kroz smijeh je otkrila pjevačica koja tvrdi da je uz sadašnjeg dečka napokon našla onog pravog muškarca.

– Izuzetno sam sretna uz Daniela. Uz njega sam shvatila šta su bezuslovna podrška, oslonac i poštovanje. S njim sam našla novu dimenziju ljubavi – kaže Ana koja tvrdi da još nije spremna za brak.

– Još je rano da se priča o braku. S druge strane, moja kćerkica Lorena, Daniel i ja uživamo, što je najbitnije. Takođe, veoma sam sretna što moja ona voli mog dečka jer da se ona ne slaže s njim, mi nikada ne bismo bili zajedno – rekla je Ana.

U medijima se često pisalo kako je zabranila bivšem suprugu Darku Laziću da viđa Lorenu, te je sedmu silu zanimalo da li je to istina ili folker ne želi da viđa kćerku.
– Notorna je laž da sam branila ocu da viđa dijete. Otkad samo se razveli, on je uvijek mogao da dođe, da je vidi i da provodi vrijeme s njom, međutim, on to nije radio, i to je stvar njegovog izbora. On ima razloge za svoje ponašanje. Nažalost, sa Darkom je uvijek bilo tako, često je bio odsutan i Lorena i ja smo navikle da ga nema, a još je gore sada, kada smo razvedeni – rekla je pjevačica.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI