Severina sama sebi čestitala rođendan emotivnom riječima

Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju… Mimo svih prepreka. Ti znaš koju… Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile – napisala je Severina

Pjevačica Severina Kojić sutra proslavlja 49. rođendan, a tim povodom oglasila se na svom Instagramu.

Naime, on se fotografijom “oprostila” od 48. godine i napisala šta sve želi i od čekuje od 49. Severina je ovom objavom oduševila fanove, budući da uopšte nema problem sa godinama za razliku od nekih svojih kolegica.
– Draga moja četrdesetosmo, adio… Sutra te mijenja 49. Draga moja 49, sjedi malo, da nas dvije proćaskamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako preći… Neke tvoje “zle” prethodnice su mi ipak nesebično “poklonile” puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu “iskustvo”… Tako da… molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju “zlu” prethodnicu lijepo dočekala i ispratila, kao što ću i tebe… ako bude potrebe. Mada je bilo mnogo više dobrih godina. Ako budeš dobra, biću ti najbolja prijateljica i riješiću ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: “I prije smo imali probleme pa ih nismo riješili.” Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju… Mimo svih prepreka. Ti znaš koju… Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile… Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš… Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se, četrdesetdeveta! Pozdrav generaciji 1972 – napisala je Severina.

Nakon pjevačicine objave uslijedili su komentari vjernih pratilaca koji su joj uputili rođendanske čestitke i poželjeli joj zdravlje, ljubav i sreću.
http://

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI