Senidah u vezi sa osam godina mlađim Crnogorcem, sada je objavila i fotografiju

0
38

Senida Hajdarpašić, poznatija pod umjetničkim imenom Senidah, jedna od trenutno najpopularnijih regionalnih pjevačica, oduvijek je krila svoj privatni život, a od 2019. godine je u tajnoj vezi sa Stefanom O. iz Herceg Novog.

Kako je izvor ispričao Kuriru, par se upoznao na jednom Senidinom nastupu, a veza je počela nakon nekoliko mjeseci intenzivnog dopisivanja.

“Senidah i Stefan se poznaju od ranije. On je tokom ljetnje sezone radio kao član obezbjeđenja u mnogim klubovima u kojima je ona nastupala, ali je bio zaposlen i kao privatno obezbjeđenje pojedinih Senidinih kolega, tako da su se često viđali”, ispričao je dobro obaviješteni izvor.
“Simpatije i varnice među njima su sijevnule odmah, a budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah se činilo nemogućim da otpočnu vezu”, ispričao je izvor blizak ovom paru.

Međutim, kako je još rekao, oboje su se najprije zapratili na Instagramu, a onda otpočeli komunikaciju i dvosmislenu prepisku, koja je oboma jasno stavila do znanja da se na tome neće zavrišti.

“Senidah je otputovala u Herceg Novi i tada su otpočeli tajnu romansu, krijući je i štiteći od svih. Imali su, od tada do sada, nekoliko čarki, najčešće zbog ljubomore i razdvojenosti, ali je ljubav koju osjećaju jača od svega. Senidah je Stefana čak vodila u Sloveniju, upoznala ga sa porodicom i zaista ima ozbiljne namjere s njim”, ispričao je izvor i dodao da je i sa Stefanom ista situacija, iako je osam godina mlađi od pjevačice.
“Uglavnom se kriju i odlaze na neka intimna mjesta. Ne žele da im mediji i javnost unište ono što imaju”, rekao je izvor.

Senida je za Dan zaljubljenih objavila fotografiju s momkom.

“Valentinovo na ovu lijepu nedjelju… no hoćeš li biti moj Valentin?”, napisala je uz fotografiju.
http://

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Senidah (@senida_h)

(Cdm.me)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI