Šemsa Suljaković konačno otkrila da li će napraviti svoj solistički koncert

Pjevačica Šemsu Suljaković nastupila je prošle noći na koncertu Zorice Brunclik koji je bio održan na Tašmajdanu i oduševila publiku koja nema često priliku da uživo sluša legendarnu pjevačicu.

Pred sam početak spektakularnog koncerta Šemsa je podijelila svoje utiske i i otkrila kako se osjeća što će nastupiti sa svojim kolegom iz nekadašnje grupe “Južni vetar” Miletom Kitićem.

– Podsjetilo me na zadnji koncert Sinana Sakića, a nažalost tada nisam mogla da pjevam, emocije su radile jer sam ja znala u kakvom je on stanju – rekla je Šemsa koja je svojevremeno u grupi “Južni vetar” pored Mileta Kitića pjevala i sa Sinanom Sakićem.
Pjevačica je otkrila da li u skorije vrijeme planira da obraduje publiku nekim svojim solističkim koncertom.

– Ne vjerujem, ja sam dosta toga imala, poslije 52 godine stvarno ne bih imala tu snagu, svaka čast Zorici, još danas je cijeli dan pjevala, ja stvarno to ne bih mogla – priznala je ona.

Šemsa je iznijela svoje mišljenje i o mlađim kolegama i muzici u današnje vrijeme.

– Svako vrijeme ima svoje pjesme i svoje pristalice koji slušaju tu muziku. Ne dopada mi se baš sve, ali ima i dobrih pjevača, ne baš puno, to se samo izdvoji, evo primjera radi navešću mladu pjevačicu Prijovićku – priča pjevačica.

(Grand.online)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI