SEKA ALEKSIĆ U HALJINI I ŠTIKLAMA VOZI TRAKTOR! (FOTO)

Pjevačica Seka Aleksić šokirala je fanove kada je odlučila da se provoza u traktoru i to u haljini i štiklama, što od nje niko nije očekivao, te je uslijedio pravi haos na društvenim mrežama

Seka je aktivna na Instagramu, a sa svojim pratiocima je podijelila nekoliko fotografija iz jedne vinarije koju je posjetila nakon nastupa.

– Za Beograd – za Beograd… – napisala je Seka Aleksić u opisu fotke koju je objavila na pomenutoj društvenoj mreži, dok su nakon toga odmah uslijedili komentari:
– “Traktorista naš”, “Žena na sve spremna”, “Gospođetina”, “Seko, mislim da si tehnički pregled prošla  iz prve”, “Kakva si ti kraljica. Po vrućini u čizmama i to na traktoru” – samo su neki od komentara.

http://

Podsjetimo, nedavno se u medijima pojavila informacija da je Seka Aleksić navodno držala restoran u Staroj Pazovi, kao i teretanu na Novom Beogradu, međutim, zbog pandemije koronavirusa pjevačica je navodno odlučila da proda ugostiteljski objekat.
– Seka je na samom početku pandemije donijela odluku sa Veljkom da proda i restoran. Istina, restoran je radio sjajno i dobro je zarađivao, ali svakako to nije bilo moguće tokom pandemije, pa se ispostavilo da je u pravu, te da je napravila odličan poslovni potez i tako izbjegla deficit u zaradi – objasnio je izvor za “Skandal”.

(Informer)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI