Seka Aleksić otkrila da planira proširenje porodice

Pjevačica Seka Aleksić godinama se borila za potomstvo i o tome je javno govorila.

Ona je sada otkrila koliko ju je majčinstvo promijenilo.

-Kada postanete mama život vam se totalno promijeni, gledate drugačije i pozitivnije na sve stvari oko vas, trudite se da se družite samo sa ljudima koji vam prenose dobru energiju, barem je tako bilo u mom slučaju. Bilo mi je teško da dođem do potomstva, sada je hvala Bogu situacija totalno drugačija i uživam kao majka dva dječaka. Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu – rekla je ona za Alo.
Seka je rekla i šta bi svaka mama trebalo da zna kada je roditeljstvo u pitanju.

-Po mom mišljenju, ključne osobine koje bi morala da posjeduje svaka majka su ljubav i nesebično davanje, odatle kreće sve. Trudim se da svojoj porodici pružim bezrezervnu ljubav, mislim da je to divna stvar koju može jedna majka da pruži svojoj porodici – iskrena je pjevačica.

Kako kaže, zbog sinova Jovana i Jakova sve bi žrtvovala.

-Zbog svoje djece bih sve žrtvovala, za njih živim, za njih dišem, oni su mi nešto najsvetije. Izazova u roditeljstvu ima mnogo, uvijek se trudim da budem prisutna u svakoj situaciji kada je riječ odrastanje moje djece – istakla je Seka.
Na kraju je otkrila i kako ona i njen suprug Veljko vaspitavaju djecu.

-Uloga roditelja je veoma teška i odgovorna. Svjesna sam da od toga kako sada budemo vaspitavali svoju djecu zavisi kakvi ljudi će oni postati kasnije. Veljko i ja smo tradicionalni tipovi i trudimo se da tako i odgajamo djecu, da im usadimo prave vrijednosti. Treba pustiti djecu da budu svoja, ali mi smo tu da ih usmjerimo – zaključila je ona za Alo.

(Objektiv)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI