Saša Popović u posljednji čas promijenio pravila – Ovako će se sada glasati u ZG!

Bliži se veliko finale emisije “Zvezde Granda”, a Saša Popović otkrio je da je došlo do promjena u načinu glasanja.

Ove godine će samo publika imati pravo glasa, dok se muzički žiri neće uključivati tokom finalne večeri koja će se održati u subotu.

Dugo finale nismo radili subotom, jer smo imali žiri koji se javljao putem telefona. Izbjegavali smo taj dan, jer su mnogi pjevači. Ove godine smo to promijenili i napravili smo varijantu da glasaju samo gledaoci putem SMS poruka“, rekao je Popović i dodao:
Prvi razlog da to bude subota i da to bude termin kada ‘Zvezde Granda’ inače idu. A druga stvar je kada pozovem 40 članova žirija, oni uvijek glasaju sa kim su dobri od mentora. Kako bismo izbjegli bilo kakva prijateljska glasanja, odlučili smo da ove godine izbacimo žiri“, zaključio je Saša Popović.

Dosta se pisalo da bi u narednoj sezoni mogli da vidimo nove članove žirija u “Zvezdama Granda”, a sada je Popović otkrio pravu istinu.
Ne mijenja se ništa. Koliko ja znam, do promjena ne dolazi“, objasnio je on i dodao:

Možda neko od žirija kaže ja ne bi da učestvujem u slijedećoj sezoni, pa ćemo napraviti lako zamjenu. Ali koliko ja znam i koliko sam pričao sa njima ostaje sve kako je bilo. Ovo je najjači žiri do sada“, rekao je sigurno Popović, koji je napomenuo da je u žiriju do sada bilo preko 200 ličnosti iz svijeta muzike, politike, glume i sporta.

(Mondo)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI