Saša Popović je ovu pjevačicu digao sa dna!

Saša Popović svojevremeno je pritekao u pomoć jednoj pjevačic, u trenutku kada joj je to bilo najpotrebnije.

Folk pjevačica Indira Radić iza sebe ima bogatu karijeru i uživa u lagodnom životu, ali ništa to ne bi bilo tako da joj davne 1996. godine Saša Popović nije pomogao, kada je ostala bez dinara.

Indira je na početku karijere izdala nekoliko albuma sa Južnim vetrom, a zatim i jedan album 1995. godine za PGP RTS, sa kojeg se izdvojio hit “Srpkinja je mene majka rodila”.

Međutim, Indira je nakon velikog uspjeha pomenute pjesme ostala bez dinara. Nije znala šta će i kuda će, pa se za pomoć obratila Saši Popoviću.
“Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švicarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, onako u patikama, farmericama i rekla: ‘Jel možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja’. Ja sam rekao da ću ti uraditi album i da se javiš prvog septembra”, ispričao je Saša Popović u emisiji “Veče sa Indirom Radić” 2014. godine.

Indira je u saradnji sa Sašom snimila album na kojem se našao hit “Krug”, a onda je nastavila da niže uspjehe sve do danas.
(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI