Saša Matić je trebalo da sarađuje sa Jalom i Bubom, evo šta se sad s tim dešava

0
33

Pjevač Saša Matić, povodom 20 godina karijere, planirao je da uradi pjesmu sa Jala Bratom i Bubom Koreli, a budući da je Koreli bio uhapšen zbog pucnjave u Sarajevu, pjevač je rekao da su obojica pjevača veoma profesionalni i da želi da se što prije riješi cijela situacija.

– Nisam ništa čuo, imao sam tad neku proslavu. Ne znam o čemu se radi. Mislim da je glupo sada to da komentarišem. Kada bude nešto gotovo, svakako ćemo biti na vezi. Oni su profesionalci u svom poslu, što dokazuje njihova velika popularnost, veliki hitovi, koncerti. Svakako želimo brzo razriješenje ove situacije – rekao nam je Matić.

– Zadovoljstvo bi nam bilo da urade bar jednu numeru za Sašu na novom albumu kojim planira da obilježi 20 godina karijere. Zajedno sa njihovim timom i pokojnim menadžerom Borom Lalevićem radio sam koncert. Oni su ljudi porofesionalci – rekao je Sašin PR menadžer.
Podsjetimo, reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, uhapšen je nakon pucnjave, koja se dogodila u Sarajevu u ponedjeljak. On se, prema policijskim informacijama, tereti za krivična djela izazivanja opšte opasnosti, nošenja oružja i nanošenja teških tjelesnih povreda. Međutim, reper je nakon 90 minuta ispitivanja i saslušanja pušten iz pritvora.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI