Saša Kapor porogovorio o porocima, braku Darka i Ane, i svojim problemima sa Nikolinom

Pjevač “Granda” Saša Kapor priznaje de je estrada leglo mnogih poroka, ali da on pokušava da im odoli.

Iako ne želi da komentariše snimak na kojem njegov kolega i dobar prijatelja Darko Lazić šmrče, on priznaje da je takvim ponudama odelio.

– Nudili su mi, ali ja nisam uzeo jer ja nastup odradim i žurim da idem kući da se sredim. Rijetke su situacije da ostajem do ranih jutarnjih časova i to je uglavnom na nekim slavljima mojih prijatelja. Što se tiče Darka, degutantno mi je da ja to komentarišem i ne ulazim u to ko koristi drogu na estradi.

On i Ana su potvrdili da se razvode?

– Ne volim da komentarišem tuđe živote. Oni su naši prijatelji i to će tako zauvijek ostati, a sve to što se dešava je između njih. Mislim da je glupo da neko iz njihovog okruženja to sve komentariše. Naravno da mi je žao što se razvode ako je to istina. To je sve njihova stvar i to tako treba da ostane.

Pisalo se da postoji kriza i u tvom braku s Nikolinom?

Mi jesmo različiti, ali naša suština je ista. U svakom braku ili vezi postoje trzavice i nigdje nije idealno, tako da je i kod nas daleko od idealnog. Sad je sve u najboljem redu. Mi težimo ka tome da bude sve bolje i bolje.

Kontroliše li te supruga?

– Mi imamo super komunikaciju i kada se završi svirka uvijek se čujemo.

Čuli smo da ti zamjera što piješ?

Viski mi je omiljeno piće. Kada sam se vratio s puta, na jednoj proslavi s Topalkom sam se zapio i baš smo se dobro proveli. Generalno sam postao imun na alkohol, postao sam ogroman kapacitet. Mala flaša viskija mi je zagrijevanje. Moja supruga to zna i ona kada vidi koliko ja popijem, kaže: “Ja da popijem to sve, ja bih umrla”.

Imaš li problema s nasrtljivim obožavateljkama?

– Dešava se svašta, ali sve zavisi od čovjeka kako će da odreaguje. Mora se držati distanca, da se zna gdje je krajnja granica. Često si mijenjao imidž, sada nosiš bradu?- Mi pjevači moramo da budemo paket. Na početku karijere nisam bio takav jer mi je trebalo vremena da se opustim. Volim da eksperimentišem sa stajlingom, najviše sa frizurom. Imao sam i strašnih promašaja.

(Glossy.espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI