Sara Reljić progovorila o akcijama koje su imali Luna i Sloba u Zadruzi!

Učesnica prve sezone rijaliti programa “Zadruge”, pjevačica Sara Reljić bila je jedna od mnogobrojnih poznatih gostiju koji su prisustvovali promociji nove pjesme “Kocka” njenog bivšeg rijaliti cimera i kolege Slobodana Radanovića.

Ona je nakon promocije otišla na još jednu proslavu, u pratnji misterioznog muškarca. Podsjetimo, Sara je nedavno raskinula ljubavnu romansu koji je imala pred kamerama “Zadruge” sa Vojketom Đansom.

– Krenula sam kod Indire Beriše na rođendan. Pošla sam sa misterioznim muškarcem koji ima crne naočare i kačket. Kod mene nema ništa novo. Kupila sam novi kompjuter i sada radim aranžmane za svoju muziku. Kada god želim nešto da pjevam, ja snimim kaver, ljudi to čuju i to je to – kaže Sara.
S obzirom na to da je mjesecima živjela sa Slobom Radanovićem, njegovom nekadašnjom suprugom Kristinom Kockar i sa Lunom Đogani sa kojom je pjevač bio u vezi, evo kako joj se čini Slobina pjesma “Kocka” i da li je dobro kockati se sa ljubavi.

– Slobina pjesma je super. Poštovanje svima, ali Cobi je uspio da izvuče najljepšu notu Slobinog glasa u pjesmi. Kocka nije dobra za ljubav. Ja nisam gledala u Slobin i Lunin krevet, ali vjeruj mi da ni mi tamo nismo znali šta se dešava. Izašli smo i niko se ni sa kim nije pomirio – zaključila je Sara za Pink.rs.

(Scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI