Sandra Čaprić napadnuta nasred ulice: Počupana kosu i polomljeni nokte

Pjevačica Sandra Čaprić, koju ste pre nekoliko mjeseci imali prilike da gledate u rijaliti programu “Zadruga”, otkrila je da je doživjela neprijatnu situaciju i da je tom prilikom izvukla “deblji kraj”.

– Jesam imala frku, bila sam sa nekim drugom, izbacili smo neki stori, došla mi je neka djevojka na nastup i počupala me za kosu. Rekla mi je da skinem te storije, a onda je on njoj razlupao cijeli auto. Policiju smo zvali, međutim, izjavili su da ako se policija u Nišu zove, možemo i mi da dobijemo batine – priča Sandra u emisiji “Pitam za druga”, pa dodaje:

– Pjevala sam, bila sam sa svojim dečkom, predstavila sam ga svima, sa mnom je bio i Joca Stefanović, Ivana Bojanić, bio je taj moj drug, okačili smo stori na Instagramu… Evo, ovo su ostaci – ističe bivša zadrugara, držeći svoje umetke za kosu u ruci.
– Izašli smo napolje, moj dečko je išao prvi, ja sam išla iza njega i kako sam prolazila između dva automobila, mene je samo neko uhvatio za kosu i rekao: “Skinućeš te storije”, opalila me po glavi, išutirala me je, onako, baš dobro! Ne znam kako sam ustala… Pala sam u nesvijest, imam i polomljene nokte, ne znam šta bih više rekla – priča Sandra s knedlom u grlu.

– Ona kaže da s tim dečkom ima bebu od tri mjeseca i da je trudna, on je izletio i rekao da sam ja sa dečkom, napao je i razlupao joj cijeli automobil. Ona je sjela u tako polupan auto sa svim staklima i otišla.

(Objektiv)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI