Sandra Afrika se podvrgla još jednoj operaciji

Pjevačica Sandra Afrika odlučila je da se podvrgne još jednoj operaciji, a intervencija je obavljena prije dvije nedjelje u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Iako su joj tezge širom regiona, ali i dijaspore zakazane mjesecima unaprijed, Sandra je bila prinuđena da otkaže svega nekoliko nastupa, kako bi zamijenila dotrajale silikone, što je planirala već neko vrijeme, ali joj nije polazilo za rukom zbog zgusnutog rasporeda.

– Sandra već duže vrijeme planira tu operaciju, ali nikako da se potrefi vrijeme. Nije htjela tokom ljeta zbog turneje, imala je nastupe svake večeri, a i ne valja to raditi preko ljeta. Čim je malo zahladnilo, nekako je uspjela da otkaže par nastupa i zakaže operaciju. Imala je neke problemčiće, htjela je i bolji estetski efekat, a i vrijeme im je bilo – kaže izvor blizak pjevačici i dodaje:
– Super je sve, hvala Bogu, prošlo, išla je kod provjerenih ljudi. Malo ih je povećala, neće biti neke ogromne razlike, ali izgledaće bujnije, jedrije. Naloženo joj je strogo mirovanje, zbog čega nije mogla da radi, ali poslije par dana, kada je sve došlo na svoje, snimila je spot za novu pjesmu, koju će uskoro objaviti. Sada je sve ok, odlično je reagovala na operaciju i funkcioniše skroz normalno – završava izvor.

Podsjetimo, ovo je Sandri treća operacija grudi – davnih dana je, prije nego što je kročila na estradu, povećala grudi, koje je već jednom mijenjala 2015. godine. Sedam godina kasnije, uslijedila je nova operacija.

(Espreso)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI