SANDRA AFRIKA PRODAJE JAHTU, OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTITI U GLAVI

Pjevačica Sandra Afrika navodno je otišla u Crnu Goru kako bi prodala jahtu koja je u njenom vlasništvu!
– Sandra je otišla u Crnu Goru da bi se sastala sa potencijalnim kupcem njene jahte, koju je inače nazvala “Afrika”. U pitanju je bogati Crnogorac koji je odavno bacio oko na Sandrin brodić, ali i na samu Sandru! Već dugo pokušava da je smuva, rekao joj je da će da kupi njenu jahtu, ali samo ako sa njom pregovara o cijeni – priča dobro obaviješten izvor za “Informer”.

Afrika, međutim, nije otišla sama u Crnu Goru, već je povela bivšeg dečka i sadašnjeg menadžera Aleksandra Moskovljevića Mikišu. Ukoliko od kupca “izvuče” dovoljno novca, riješila je da odmah sebe časti duplo većom jahtom.

– Sandra se već raspituje o novoj jahti od 20 metara. Nada se da će svoju jahtu prodati za 120.000 eura i planira da doplati još toliko za novu, luksuzniju – priča izvor za gorepomenuti list.
Sandra Afrika se ovog ljeta prilično istrošila jer je kupila i kuću na Savi! Nekretnina se nalazi na novobeogradskom dijelu rijeke koštala ju je 150.000 eura. Ima nekoliko soba, bazen i teren za košarku. Pored toga Sandra je sa bivšim dečkom Mikišom uložila novac i u izgradnju zgrade u Šapcu, koja će imati 13 stanova za prodaju.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI