SAMIRA ĆE NOVOM PJESMOM OSVOJITI ŽENSKA SRCA

Samira Jugović Muminović važi za jednu od najljepših bosanskih pjevačica. Godinama sa porodicom živi i radi u Švicarskoj gdje najčešće i nastupa.

Jedna je od rijetkih koja nikada nije željela publiku „kupovati“ svojim atraktivnim izgledom. Od početka karijere uvijek je u prvi plan isticala dobru pjesmu, trudila se da odličnim nastupima osigura simpatije publike… i godinama uspjeva tako graditi karijeru.

Jugović-Muminović: Očekujem pozitivne reakcije publike (FOTO: ADMIR MEHIĆ)

Ovih dana Samira se iz Švicarske zaputila u Austriju kako bi snimila novu pjesmu. I ovoga puta povjerenje je ukazala dokazanom autoru i vlasniku muzičkog studija Kenanu Fejziću Ćini s kojim je i prije sarađivala. Njenu novu pjesmu „Kraljica sreće“ publika bi mogla čuti krajem aprila.

-Nadam se da će pjesma biti dobro prihvaćena pogotovo kod žena jer je namjenski rađena za njih – pjesma za ženska srca. Očekuje me promocija iste na radio i TV stanicama, ali i nastupima – najavljuje Samira.

Nastavlja saradnju sa Ćinom 

Osim što je zadovoljna novom pjesmom, Samira se ne žali ni kada su gostovanja u pitanju. Dolaskom ljetnog perioda kada dostza naših ljudi koji žive i rade u inozemstvu vrijeme provodi u rodnoj BiH, tako će i ova pjevačica odžati i nekoliko nastupa u bh. gradovima.

(Express)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI