Šako Polumenta i kolege zamjerile Đaniju: Pjevač razočaran!

0
4

Pjevač Radiša Trajković Đani nedavno je oženio sina, a tim povodom, zbog stanja sa koronavirusom nije pravio veliko slavlje.
Zbog ovoga su se uvrijedile brojne Đanijeve kolege, poput Šake Polumente, a Đani je sada otkrio da nije ni pomislio da zove kolege sa estrade.

– Pun mi ih je ku**c! Šta će mi kurta i murta na veselju da me poslije ogovaraju i da mi nabijaju nož u leđa! Ima da pozovem desetak kolega za koje znam da su mi odani prijatelji i to je sve. Cirkus da pravim ne pada mi na pamet, nisam ja tolika budala kao što misle – izjavio je Đani.

Vjerovatno je tako postupio jer su ga mnoge kolege s kojima je bio i te kako blizak u posljednje vrijeme razočarale.
Podsjetimo, Đani se posebno razočarao navodno u Darka Lazića i Andreanu Čekić s kojima je bio i te kako blizak prijatelj, a koji ga navodno nisu ni pozvali kad mu je bilo najteže zbog incidenta kad je u vrijeme vanredne situacije bio na piću u jednom hotelu, pa je zbog toga zaradio i kućni pritvor, ali i veliku novčanu kaznu. S druge strane Đani i njegova žena uvijek su bili tu i za Darka i za Andreanu, pa je pjevač utoliko više razočaran. Čak je i javno izrazio ljutnju, pa je tada rekao:

– Poslije svega, zvalo me je samo nekoliko kolega, pamti pa vrati!

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI