ŠABANOV SIN PROKOCKAO 80.000 EURA: Goca dugove vraćala u ratama!?

0
34

Nasljednik pokojne muzičke legende Šabana Šaulića Mihajlo, navodno je prokockao 80.000 eura, nakon čega je njegova majka Gordana godinu dana isplaćivala dug.

Sin pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića Mihajlo, navodno je zbog kocke i čestih posjeta kazinu svoju porodicu doveo u nezgodnu situaciju – prethodnih godina je zapao u velike dugove zbog kojih je dobijao i prijetnje.

U pitanju je iznos od oko 80.000 eura koje je morao što prije da vrati.
“Iako je najprije krio od svojih najbližih da je ponovo u problemu i da su ljudi od kojih je pozajmljivao novac u više navrata zahtijevali da im ga vrati što prije, na kraju se obratio majci Gordani za pomoć. Šabanova udovica se iznervirala kada je saznala za to, pa je sa Mihajlom morala da obavi ozbiljan razgovor po ko zna koji put, ali je na kraju shvatila da mora da preuzme dug na sebe. U roku od nekoliko mjeseci Šabanova udovica uspjela je da sakupi novac u vrijednosti stana u Beogradu i da svog sina riješi duga”, rekao je neimenovani izvor i dodao da je Gordana isplatila dugove zahvaljujući vili na Dedinju, koju duže od godinu dana izdaje jednoj ambasadi za pet hiljada eura mjesečno, ali i od autorskih prava koje dobija za Šabanovu muziku od Jutjuba.
Dobar dio od te svote ona je odvajala kako bi isplatila one koji su Mihajlu pozajmljivali pare, tako da je za manje od godinu dana uspjela da ga oslobodi dugova.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI