Šabanov sin planira da oženi Aleksandru Mladenović?!

Sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića Mihajlo Šaulić želi da se oženi pjevačicom Aleksandrom Mladenović.

Iako su tek nekoliko mjeseci u vezi, njihovi prijatelji kažu da su se jedno u drugo toliko zaljubili da već pominju zajednički život i vjenčanje. Mihajlo se povjerio svom bliskom okruženju da je u zvezdi “Granda” pronašao sve ono što voli da ima jedna žena i da bi želio da s njom osnuje porodicu.
Ona mu u potpunosti odgovara, ali i on njoj, kažu upućeni, naročito zato što razumije njen posao. Inače, Mihajlo Aleksandru u svemu podržava, a bude i na njenom nastupu, što je bio slučaj nedavno kada je pjevačica gostovala na jednom splavu u Beogradu. Tada su se i potvrdile sumnje da su oni zajedno.

Inače, da ima nečega između njih, počelo je da se šuška kada se Šaulić pojavio na proslavi Aleksandrinog rođendana krajem maja u restoranu njene kolegice Jane Todorović. Njih dvoje su tada bili uzdržani sve dok predstavnici medija nisu otišli kući.

Tada su se opustili i, kako navode neki od prisutnih na žurki, ljubili se i grlili pred svima. Kako se saznaje, Aleksandra je ta koja ne želi da se u javnosti priča o njenoj vezi, baš iz razloga što želi da uspije i postane gospođa Šaulić. Zato je i u emisiji kod Ognjena Amidžića pokušala da sakrije da su ona i Mihajlo zajedno, ali je ipak ostavila mogućnost da se nešto desi između njih.

– Nismo u vezi, družimo se, prijatelji smo, ja sam slobodna žena, on je slobodan muškarac, pa ćemo vidjeti. Nikad se ne zna – rekla je Mladenovićka, koja se samo nekoliko dana kasnije pojavila na proslavi Mihajlovog rođendana. Tada je potvrdila da su bliski.
Inače, kako kažu njeni prijatelji, za sada je najizvjesnije da će par započeti zajednički život u Aleksandrinom stanu koji je kupila u Beogradu na vodi, iako i Mihajlo ima svoj krov nad glavom.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI