Šaban o Zvezdama Granda: Nisam ja dvorska luda!

Učešće u žiriju muzičkih takmičenja mnogim pjevačima je donijelo veliku popularnost. I dok se jedni otimaju za to da im bude ponuđeno mjesto u Zvezdama Granda, Šaban Šaulić kaže da je sam odlučio da oda iz šoua, jer mu i ovako “dobro ide u životu”.

“Htio sam da pomognem Saši Popoviću. Tada su se tražili adekvatni ljudi za takmičenja. Međutim, sve se to pretvorilo maltene u neki rijaliti, pa sam izašao iz te priče, jer nisam više mogao da podnesem. To jednostavno nije bilo za mene, ne priliči mom karakteru da izigravam dvorsku ludu”, kaže Šaban za “Kurir”.

Pjevač kaže da novo izdanje Zvezda ne prati, ali da ponekad “uključi da vidi šta ima novo”.

“Sve je smješnije i smješnije, jer se najmanje slušaju  ti momci i djevojke. Oni su najmanje zastupljeni i zaštićeni, meni to nekako ne godi. Svaka čast kolegama i kolegicama, oni možda rade svoj posao onako kako iziskuje gazda i domaćin te firme, pa se oni tako i ponašaju. Ja to ne znam, niti hoću, a njima svaka čast”.

O novom članu žirija Đorđu Davidu ništa nije želio da kaže osim da nije ni ispratio da je on “dobio stolicu” umjesto Lukasa.

(Mondo.rs)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI