Ša odbio da se vidi sa Ivanom povodom razvoda i podjele imovine

Iako su konačno i zvanično razvedeni, Nenad Aleksić Ša ipak nije želio da se vidi na sudu sa svojom suprugom Ivanom Aleksić, iako je ona pristala na to. Njegov razlog za takvo ponašanje je navodno Vladimir Tomović i to što se Ivana čula s njim dok ju je reper varao pred cijelom nacijom u rijalitiju “Zadruga 4”.

Poslije javne prevare koju je Nenad Aleksić Ša napravio u rijalitiju “Zadruga”, njegova supruga podnijela je papire za razvod braka.

Nenad ju je potom ocrnio javno zbog spekulacija i retoričkih pitanja koja je dobijao u rijalitiju, zamjerivši joj njeno druženje preko društvenih mreža sa bivšim učesnikom Vladimirom Tomovićem. Tako smo danima mogli da slušamo Ša kako vrijeđa Ivanu i iznosi prljav veš iz njihovog braka.




Reper očigledno traži izgovor kako se ne bi suočio sa Ivanom, koja je, iako je osramoćena i ponižena pred milionima zbog postupaka svog muža i njegove ljubavnice, ipak pokazala da čvrsto stoji na zemlji i da može sve civilizovano da riješi.

Ivana je pristala da se vidi sa Aleksićem kako bi se dogovorili o detaljima razvoda i podjeli imovine, ali i da bi porazgovarali o svemu, tvrdi Kurir.

Međutim, on nije smio da stane pred nju.




Nenad je odbio da se vidi sa Ivanom, iako je ona odlučila da mu ostavi oba stana na Novom Beogradu, kao i lokal u tom dijelu grada koji su izdavali, a za sebe je zadržala lokal u kom je njen frizerski salon i gdje ona i radi. Pretpostavljamo da reper nije znao šta da joj kaže, pa se odlučio na ovaj kukavički potez.

Podsjetimo, Ša je od samog početka rijalitija “Zadruga” počeo da se zbližava s Tarom Simov, pa je svima bilo jasno da se zaljubio u nju. Ivana mu je tolerisala takvo ponašanje sve dok nije počeo javno da govori da će ostaviti ženu zbog mlađe ljubavnice, a onda je s njom imao odnose pred kamerama. Tada je Aleksićka odlučila da podnese zahtjev za razvod braka.

(Telegraf)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI