ROMANA ODBIJA DA JEDE U ZATVORU, PALA U TEŠKU DEPRESIJU!

Pjevačica Romana Panić je u centru skandala otkako se saznalo za krađu novca sa bankomata, zbog čega su ona i njen dečko Filip Mrkajić uhapšeni u Australiji zbog krađe novca sa bankomata. Zbog situacije u kojoj se našla već danima je, navodno, u teškoj depresiji.


– Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savjesti, koja se miješa sa tugom i stidom jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom – objašnjava izvor i ističe da je Romanino stanje sve gore.
– Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mjestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svjesna je da će teško nadoknaditi bol koji im je nanijela – priča izvor i otkriva da najbliži na sve načine pokušavaju da je ohrabre.
– Iako su njeni najbliži skrhani bolom zbog hapšenja, više ih boli što za sada ne postoji mogućnost da je vide. Plaše se da će nauditi sebi i da neće prestati da se uništava dok ne vidi bar nekog člana porodice. Koliko god da su ljuti, njihova je i vole je. Žele da pregura zatvorsku kaznu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođu do nje. Saznanje da je u depresiji i da odbija obroke teže je od svake sramote koju osjećaju i neće dozvoliti da se njihovoj Romani dogodi bilo šta loše – zaključuje prijatelj porodice Romane Panić.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI