RIJEČI PJEVAČICINE SVEKRVE ŠOKIRALE JAVNOST

Pjevačica Tanja Savić i dalje na sve načine pokušava da vidi sinove Đorđa i Maksima, koje joj je još u aprilu oteo suprug Dušan Jovančević i odveo ih u Australiju.
Tanja Savić se oglasila na Instagramu gdje je iznijela par novih detalja.

“Trenutno sam u Smederevu, smirena sam, tiha sam, opametila sam se poslije svega. Nemoguće je zvati, kada vas deda i baba blokiraju, djeca ne znaju šta se dešava. Ko zna šta djeci pričaju. Nisam ih čula sedam dana. Nisam zaslužila, a kada ste dobri i naivni tako je. Pravda je spora, ali dostižna, uskraćena sam za to, djeca nemaju telefone, ma koliko sam se trudila i govorila da im se nabave”, govorila je Tanja u lajvu na Instagramu, pa dodala:

Tanja je rekla da se nije čula sa djecom nedjelju dana. Njen muž nije kupio za djecu telefon, a da je njena svekrva zla žena koja djeci brani da se čuju sa njom. Pjevačici je jako teško ali da će da ojača vremenom.

“Postupak je u toku, samo se čeka datum za suđenje. Oni nemaju druga oružja, osim da brane djeci da me vide. Baba je zla žena, puna zlobe i pakosti, gledala sam je kako ostaje sama kada mi odemo iz Australije, toliko puta sam plakala kada smo išli za Srbiju. Ta žena nema osjećanja, čim je zabranila unucima da pričaju s majkom. Da li se otac pita kako je djeci? Oni pate za majkom, sedam dana se sa njima nisam čula. Mogu da zamislim šta sve slušaju. Kulutrna sam i odgojena, a vidite ko sve hoda ovom zemljom? To su manipulatori, meni je jako žao, bojim se da moja djeca ne postanu takvi dječaci, da maltretiraju svoje žene.”
Tanja je bila zaljubljena i voljela je muža mnogo ali više ne vjeruje u tu ljubav. I djeci su zabranili da je zovu. Ona je takođe izjavila da je baba rekla da se ona odrekla javno djece, a svi znaju da Tanja to nikada ne bi uradila. Pokušala je i školu da zove i slala je mejlove ali sve uzalud. Onda je pozvala sve žene koje mogu da se skupe ispred kuće njenog muža i da ga bojkotuju i na taj način joj pruže podršku.
“Opraštala sam, govorila da više neću to da radim, evo ljudi me slušaju šta pričam. Onda se zapitate koliko živaca imate da sve trpite, a neko manipuliše vašim osjećanjima… Bog je veliki, za sve ima pravde. Bila sam toliko zaljubljena i voljela sam, ali ovo je baš pakao. Baba je pričala po selu da sam se ja odrekla djece, u životu to ne bih uradila, svi znaju koliko sam vezana, pa i oni. Žao mi je što moraju da slušaju glupe stvari koje su daleko od istine. Let mi je tek krajem oktobra, a i to možda otkažu, jako je teško zbog korone. Bilo bi lijepo da se moj glas čuje i do Australije. Baba i tata su isti, pa nije ni čudo što je tata takav, kada je tako odgajan. Ja sam se vraćala, žene nemojte to da radite, zbog čega? Da vam neko zabije nož u leđa? Zvala sam školu, pričala sam sa direktorkom koja je rekla: “Da, da, ja ću motriti na njih.” Prevela sam 300 papira, nisam imala ni vjenčani list. Žene u Australjii treba da naprave miting ispred njegove kuće i napišu: “Vratite Tanji djecu!” Ima vas puno na svijetu… To su sotone, meni je svekrva Ana govorila da sam ružna žena i loša majka”, kaže Tanja.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI