RIALDI EMBARGO NA HAYAT TV!

Čelnike te produkcije najviše je naljutila izjavom kako je ogorčena na organizaciju festivala u Vodicama i da se više sigurno nikada tamo neće pojaviti

Rialda Karahasanović u posljednje vrijeme ne samo da nije zakoračila u zgradu Hayat TV, već se gotovo nije ni pojavila u njihovom programu.

Mada je donedavno bila jedna od najzastupljenijih u emisijama te televizije, „ preko noći“ je nestala! Kako nam priča izvor blizak Hayat produkciji, ljuti su na pjevačicu zbog njenog neprofesionalnog ponašanja prema poslu, dogovorima koje su imali, a vrhunac svega bilo je njeno ponašanje na festivalu u Vodicama čiji je partner bila baš Hayat TV.

Za razliku od drugih pjevača te produkcije, Rialda je kasnila na sve probe. Nije se pojavljivala na druženjima gdje je bila obavezna biti. Posebno što je naljutilo čelnike Hayat produkcije je njena izjava koja je objavljena u našem magazinu. Tada je pjevačica našem saradniku kazala kako je ogorčena na organizaciju festivala u Vodicama i da se više sigurno nikada tamo neće pojaviti.

Rialda, za koju estradom kruži priča da je umislila kako je nova Severina, dobila je, saznajemo, embargo u programu Hayat TV.

Zahvaljujući Hayat TV, takmičenju u „Zvijezda možeš biti Ti“ postala je poznata. Uložili su puno u nju, a dobili malo. Ljuti su ponajviše zbog toga što je poslije svega umislila da je „velika“ pjevačica i da je njena budućnost u Beogradu, da zaslužuje puno više nego što je ta televizija odnosno produkcija – priča nam izvor blizak produkciji.

(Express)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI