Rialda prvi put otvoreno o Kenanu i nasilju koje je pretrpila!

Pjevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović, danas se prvi put pojavila pred medijima nakon stravičnog skandala koji se odigrao prije samo nekoliko dana.

Naime, njen bivši dečkoKenan Tahirovićje fizički nasrnuo na Rialdu, prilikom čega joj je polupao gornju usnu. Pjevačica je smogla snage da javno progovori o svemu i na promociji svog novog brenda otrkila da će ipak podnijeti tužbu protiv bivšeg dečka:

Bren je trebao još prošlog utorka da izađe, jer sve se dogodilo u neki ne baš lijep momenat, ali ja sam odlučila da idem dalje, i sve te stvari da ostavim iza sebe – priča Rialda.

Koliko te je to uzdrmalo i pogodilo?

Uzdrmalo me je jer se sve okarakterisalo kao marketinški potez. Ja sam znala šta će da se desi, on je bio tu i trebao je da dođe. Bila sam u fazonu da li uopšte da pravim promociju i obilježim to kako sam željela. Neću dozvoliti da me to poljulja, jer znam kakvo mišljenje imam o sebi i šta je istina – kaže Karahasanovićka.
Da li si definitivno odlučila da podigneš tižbu protiv Kenana?

Da! Nisam htjela to dok nisam vidjela šta on izjavljuje. Sve je okej, svađe, i ja sam vrijeđala, ali da izostaviš taj dio i pokažeš mi da je ono što sam sumnjala, zapravo istina. Kada nekoga voliš ne razmišljaš o prijavi. Nije to prvi put da on mene povrijedi. Sama sam sebi rekla dokle više da pravim ideale od muškaraca. Bila sam u šoku jer se to desilo, prvenstveno od Kenana, ali u momentu kada sam mu vidjela facu i način na koji priča o tome svemu, samo mi se zgadio. Zgadio mi se dan kad sam išta počela sa njim – priča Rialda.
(Pink)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI