Raspametili žiri, ali podrška u bekstejdžu je ukrala šou

Mahir Mulalić iz Gračanice našao se u duelu sa Snežanom Kačar iz Stare Pazove. Prvi takmičar je u timu Marije Šerifović i odabrao je da se predstavi pjesmama “Nikome ni riječ” Dženana Lončarević i “Mangupska” Zdravka Čolića, dok je Milijeva kandidatkinja otpjevala numere “Pitaju me u mom kraju” Dragane Mirković i “Zabranjeni grad” od Cece.
Cijeli žiri je bio na nogama, a na kraju duela rezultat je bio 6:6. Oba kandidata pokazala su šta je talenat, a sve što je žiri imao da poruči je da su maestralni.

Mentori nisu imali nijednu zamjerku, već su ponosno podržali svoje takmičare, čak i nakon što je Milijeva učesnica imala pravo da bira novog mentora, s obzirom da je osvojila maksimum glasova.

Iako je bila na mukama, Snežana je odlučila da ipak ne mijenja mentora, što je Milija posebno obradovalo.

– Zvezde Granda pratim oduvijek i sve u žiriju jako volim, ali žao mi je, ostajem kod Milija. Hvala ti mnogo- poručila mu je takmičarka, nakon čega je Mili izašao na scenu i zagrlio je.

– Ljudi, ovdje je bilo predivno. Znam da ste vi uživali tamo, ali ovdje je Snežanin brat pustio suzu radosnicu – otkrio je Voja atmosferu iz bekstejdža.
Saša Popović tražio je od voditelja da predstavi Mahirovu i Snežaninu podršku iz “sobe emocija”, ali nije ni slutio da će upravo oni da “ukradu” šou.

Naime, Snežanin brat je otkrio da ih u porodici ima petoro i da su svi muzički nadareni, te da mogu da osnuju bend, dok je Mahirov otac riješio da parira suparničkom taboru i zapjeva jednu iz bekstejdža.

Stariji Mulalić otpjevao je pjesmu “Spavaj cvijete moj”, a kompletna postava “Zvezda Granda” mu se pridružila.

– Bravo, možeš da ideš kod Žike u Nikad nije kasno – poručio mu je Popović, a Mahirov otac poručio je da je sve moguće.

(Grand.online)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI