RASKINULI MILICA TODOROVIĆ I PETAR STRUGAR?

Prema pisanju tabloida popularna pjevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar prekinuli su svoju četvoromjesečnu vezu.
– Tačno je da su se Milica i Petar razišli, jednostavno nije bilo sve onako sjajno kao što se predstavljalo u javnosti. U početku im je bilo fenomenalno, ali što su više vremena provodili zajedno, shvatali su da imaju drugačije poglede na svijet. Milica je bila u višegodišnjoj vezi sa Milošem i to je na nju ostavilo jake posljedice iako se ona trudila da prikaže drugačije. Mislila je da će ga lako preboljeti i da je Petar taj koji će joj u tome pomoći. Međutim, ona se nekoliko puta vidjela sa Paunovićem i kada je Strugar to saznao, poludio je – priča izvor za Srpski Telegraf i dodaje da pjevačica nije varala glumca sa bivšim, ali da je istina se vidjela s njim.

– Milica se nekoliko puta, skrivajući to od Petra, vidjela sa Milošem kako bi popričali jer ju je on molio, navodno, da ga kao prijatelj sasluša. Ona je to i učinila, a od Petra je to skrivala jer nije mogla da nađe logično objašnjenje zašto se susretala sa bivšim. Ona se nije osjećala dobro zbog toga, pa je iz dana u dan bila sve nervoznija, što je glumcu bilo veoma čudno. Do tada je uvijek bila pozitivna, a otkad ga je prvi put slagala, počela je da se ponaša drugačije i da se hvata za svakakve gluposti samo da bi imala razloga za svađu.
Nakon što je mislila da je sve dobro prošlo, Milica se nakon nekoliko nedjelja malo opustila, a baš tada je Strugar našao poruke u njenom telefonu, u kojima se sa Milošem dogovarala o vremenu i mjestu viđanja.

– Kada je Strugar pročitao poruke, poludio je i nije htio da je sluša šta priča, a kada ga je prošao bijes i kada su se strasti smirile, sjeli su i ozbiljno porazgovarali o njihovoj budućnosti. Milica se sve vrijeme pravdala da je sa Paunovićem ostala u dobrim odnosima, te da ne shvata šta je to toliko loše da se nekada vidi s njim budući da je više od šest godina živjela s tim čovjekom. Petar je shvatio o čemu se radi, pa joj je rekao da je najbolje da stave tačku na vezu ili bar da se neko vrijeme udalje jedno od drugog.

Kako Skandal piše, glumac nije izdržao medijski pritisak, te je stavio tačku na vezu s pjevačicom.

– Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Poslije tog razgovora oni su se razišli i zaista nije bilo ružnih riječi ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi, a da ne bi bila sama u Beogradu tokom pandemije, Milica je otišla kod roditelja u Kruševac. Kako Milicini i Petrovi prijatelji tvrde, možda ovo i nije konačan raskid budući da je Petar bio nezadovoljan zbog prašine koja se digla oko njihove veze, a i ona se nakon dužeg vremena vratila u javnost poslije medijske izolacije. Zbog svega toga i nekih drugih stvari njihova veza nije izdržala, pa su raskinuli – kaže izvor za Skandal.
Podsjetimo, Milica i Petar su se upoznali za vrijeme snimanja njenog spota, a kako je pjevačica izjavila, konj ih je spojio. Glumac je na set došao sa svojim konjem i pružio joj je ruku kako bi se upoznali i tada su sijevnule varnice. Poslije toga prvi put su se zajedno pojavili u emisiji “Amidži šou” i nakon toga su se povukli u ilegalu.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI