RADU MANOJLOVIĆ OPLJAČKALI NA NASTUPU

Pjevačica Rada Manojlović (36) pjevala je za vikend u jednom klubu van Beograda, a dok je bila na sceni, nije ni bila svjesna da su u bekstejdž upali lopovi u namjeri da je opelješe.

Kako Srpski telegraf saznaje, dok je obezbjeđenje bilo oko pjevačice da bi kontrolisalo da se neko iz mase ne popne na binu, dva nepoznata muškarca krišom su se zavukla u sobu gdje su Radi bile stvari, a gorile su ih spriječile da odnesu 500 eura i sat roleks koji vrijedi 7.000 eura.

– Kad je Rada stigla na nastup, smjestila se u sobu za goste u klubu, popravljala je šminku i frizuru. Poslije je s bendom izašla da pjeva, sve je bilo kako treba, a stvari su ostale u toj sobi gdje se smjestila. Obezbjeđenje je krenulo sa njom, to je veliki klub i svi gosti se nadgledaju da ne bi došlo do nekog haosa, ali su organizatori u brzini zaboravili da zaključaju sobu sa stvarima. Dok je nastup trajao, četiri momka iz obezbjeđenja potrčala su niz hodnik. Niko nije imao pojma šta se dešava i mislili smo da je racija. Rada je nastavila da pjeva, prvu pauzu je napravila poslije sat vremena i tad su joj rekli da su dva muškarca pokušala da je opljačkaju – priča nam izvor koji se našao na licu mjesta.
Kako smo saznali, lopovi su iz sobe ponijeli pjevačicinu torbu i krenuli da preturaju po garderoberu, a obezbjeđenje ih je zateklo na vratima kad su se uputili ka izlazu.

– Pljačkaši su vidjeli da u torbi ima keša. Vjerovatno nisu ni brojali novac kad su vidjeli roleks. Prišli su i garderobi koja je bila zakačena da bi vidjeli da li ima još novca u džepovima, pa su počeli da bježe. Obezbjeđenje je pozvao momak koji radi u klubu jer je vidio da sijeva blic iz prostorije koja je trebalo da bude zaključana. Gorile su dotrčale, otele im stvari i izbacile ih napolje. Poslije smo vidjeli da je došla i policija, ali se žurka nastavila, ništa se nije prekidalo. Radi su tek na pauzi rekli da su pokušali da je opljačkaju. Ona se smijala, znate već nju. Samo je rekla: “Dobro je što nisam imala više para u torbi. Da su odnijeli i ovo što imam, morali biste vi da me vozite kući” – priča nam izvor.
Pozvali smo Radu da bismo je pitali za komentar, ali se ona do zaključenja broja nije javljala na broj poznat redakciji.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI