Rada stigla u Beograd nakon priče o deportaciji, pa otkrila šta se zaista desilo u Švicarskoj

Rada Manojlović vratila se danas, oko 14 sati, u Beograd iz Švicarske nakon priče da će biti deportovana iz te zemlje. Popularna pjevačica, koja je imala zakazan nastup u Cirihu, nam je otkrila da joj nisu dozvolili da nastupa i da joj se ova situacija nije desila svih ovih 12 godina koliko je na estradi.

– Ne mogu da vjerujem da od 99 odsto, gdje sam mogla da budem puštena, da su oni izabrali onaj 1 procenat njihovog perfektnog zakona i odlučili da me bez ijedne greške za ovih 12 godina vrate, da ne održim nastup. Nije tačno da je deportacija, to je nešto mnogo ozbiljnije. Meni samo nije dozvoljeno da održim nastup. Ja sam najnormalnije izašla, prenoćila u hotelu i vratila se nazad… – rekla je Rada Manojlović za Telegraf i dodala:
– Zbog jednog dana zakašnjenja, i to ne naše greške, nego švicarskog slavlja, Noći vještica, nama je stiglo sa danom zakašnjenja za Beograd to odobrenje gdje mi nismo fizički mogli da u Beogradu da dobijemo taj pečat u pasoš. Ovo je bukvalno kao da te zaustavi policajac, ti voziš auto i nemaš vozačku dozvolu, zaboravio si je. On može da provjeri u svom kompjuteru ili kod svog nadležnog ko si, šta si… – navela je Rada.

(Telegraf)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI