Rada Manojlović o udaji za Harisa: Beba je mnogo važnija od braka!

Radmila Rada Manojlović u Novu godinu kako kaže ulazi sva euforična, jer je spremila mnogo lijepih pjesama koje će oduševiti njenu vjernu publiku.
Ona se osvrnula na sad već prethodnu godinu, kakva je ona za nju bila, a zatim i na očekivanja od naredne godine.

“2019. mi je bila lijepa, nije se desilo baš ništa toliko ružno što bih voljela da zaboravim. Godinu sam završila uspješnom pjesmom ‘Svadba’, koja je najava i uvertira za nove lijepe pjesme koje nas čekaju početkom 2020. U novoj godini sebi ću poželjeti više brige o sebi, više uživanja, poželicu stan u Beogradu, neku lijepu destinaciju za ljetovanje, da su svi oko mene živi i zdravi i šta mi više treba od toga. Kao što je jednom rekao jedan pametan čovjek, ne mora Nova godina nista da mi donese, samo neka mi ne odnese i ne uzima ono što imam i ja ću biti sretna”, ispričala je pjevačica za “Pink.rs”.

S obzirom na to da je u dugogodišnjoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, pjevačica je otkrila i da li se uskoro bliži svadba, kao i da li rodbina vrši pritisak na nju da načini ovaj važan korak.
“Ne, samo me vi novinari smarate tim pitanjem. Vi prvi hoćete da me udate, od mojih se nikome ne žuri. Šalu na stranu, moji su zadovoljni kad sam ja sretna, ne zamaraju me nekim formalnostima i sa nečim im što bi ‘kao’ trebalo. Ako mene pitate, mnogo je važnija beba nego brak (ako mislimo na brak kao papir)“, objasnila je Manojlovićka.

(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI